Партийните структури на НФСБ в Бургас и Пловдив издигнаха Валери Симеонов за

...
Партийните структури на НФСБ в Бургас и Пловдив издигнаха Валери Симеонов за
Коментари Харесай

Структурите на НФСБ в Бургас и Пловдив издигнаха Симеонов за водач на евролиста

Партийните структури на НФСБ в Бургас и Пловдив издигнаха Валери Симеонов " за лидер на листа за идните европейски избори. "
 НФСБ приключи договарянията с Вътрешна македонска революционна организация за общо явяване на евровота  Каракачанов: Няма непоклатимост при патриотите, нямам никаква поддръжка от Атака и НФСБ
От пресцентъра на НФСБ не прецизират дали издигнатата кандидатура на Симеонов е за лидер на листата единствено на партията или на обединението " Обединени патриоти ", защото НФСБ, Вътрешна македонска революционна организация и " Атака " още не могат да се схванат дали ще се явят дружно на евровота.

За да разгласят номинацията на някогашния вицепремиер, на извънредна конференция в Бургас пред медиите през днешния ден застанаха зам.-председателят на НФСБ Валентин Касабов, депутатът Христиан Митев, регионалният водач Иван Кузманов, общинският ръководител Ивайло Вагенщайн и Милен Ненчев, общински консултант от Бургас.

Сред претекстовете за издигане на кандидатурата на водача на НФСб за евродепутат са " поредната политика за отбрана на националната сигурност, която той води до момента. "

" Благодарение на дейните и поредни дейности на Валери Симеонов като депутат в 43 Народно заседание и като вицепремиер в актуалното държавното управление беше построена оградата по границата ни с Република Турция, която е и външна граница на Европейския съюз. Издигането на оградата способства за сигурността на България и в забележителна степен пресече незаконната миграция и трафика на хора, за което свидетелстват както данните на Министерство на вътрешните работи, по този начин и оценките на сътрудниците ни от Европейски Съюз " - безапелационни са от НФСБ.

" Валери Симеонов интензивно пази националните ползи. Той остро се опълчи против утвърждението на Истанбулската спогодба, която съдържа противоконституционни положения, противоречащи и на българските фамилни полезности и обичаи. Той съумя да убеди и свои сътрудници от Министерски съвет, до момента в който беше вицепремиер, да гласоподават против приемането на конвенцията. Валери Симеонов се разгласи изрично и против приемането на световния пакт за миграцията на Организация на обединените нации, като след това такова беше и решението на държавното управление " - аргументират се съпартийците на Симеонов.

" Благодарение на инициираните от него през 2017 година промени в нормативната уредба за приемане на визи за България в границите на 7 дни от наши сънародници от Молдова и Украйна беше подкрепят хотелиерския и ресторантьорски отрасъл по Черноморието и беше избавен летния туристически сезон в България " - настояват още от НФСБ.
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР